Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldik

26 Nisan 2018 Perşembe 16:04:20

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın “Gençlik Buluşmaları” kapsamında Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşi programında bir araya geldi.

Sosyal Belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar ve öğrencilerin de talep ve sıkıntılarını da dinlemeyi ihmal etmeyen Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, bu kapsamda Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşıyor.

Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaret eden Başkan Vekilimiz Taşkın’ı Okul Müdürü Abdulhadi Kılıçvuran ve öğretmenler kapıda karşıladı. Konferans salonunda hazır bulunan öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın bilgi, birikim ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. Siirt Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Vekilimiz Taşkın yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında da öğrencilere açıklamalar yaptı. Soru ve cevap şeklinde devam eden söyleşi programında öğrencilerden gelen sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Taşkın talepleri not aldı.

Söyleşi programının ardından öğretmenler ile bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın öz geçmişi hakkında bilgiler vererek öğretmenler ile tek tek sohbet etti. Daha sonra Okul Müdürü Abdulhadi Kılıçvuran tarafından okul bahçesinde incelemelerde bulunan başkan Vekili Taşkın okuldan ayrıldı.