Vilayetler Birliği Anaokulunu Ziyaret Ettik

27 Nisan 2018 Cuma 16:53:24

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın Kooperatif Mahallesindeki Vilayetler Birliği Anaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anaokulu öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Başkan Vekilimiz Taşkın, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Sınıf öğretmenlerinden bilgi alan Başkan Vekili Taşkın, eğitim hayatının başında olan öğrencilere başarılar diledi. Vilayetler Birliği Anaokulunu Orhan Danış birlikte okul bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Vekilimiz Taşkın, “Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Her konuda öğretmenlere ve öğrencilerimize destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Vilayetler Birliği Anaokulu Afacanlar sınıfı öğretmeni Serap Merdan, sosyal medya üzerinden iletişim kurarak Çanakkale Zübeyde Anaokulu ile kardeş okul oldu. Bu kapsamda iki okul arasında gerçekleşen kardeş okul projesi kapsamında Afacanlar sınıfı öğretmeni Serap Merdan, Çanakkale Zübeyde Anaokulu öğrencilerinden gelen tebrik kartlarından bir tanesini Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’a hediye etti. Başkan Vekilimiz Taşkın bu anlamlı hediyesinden dolayı Serap Merdan Öğretmene teşekkür etti. Ayrıca Afacanlar sınıfı öğrencisi Ali Ekber, Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a okullarına geldiği için teşekkür etti.

Okul Müdürü Orhan Danış, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a okullarını ziyaret ettiği için ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.