Gökçebağ Beldesinde İncelemelerde Bulunduk

27 Nisan 2018 Cuma 17:08:27

Belediye Başkan Vekilimiz ve aynı zamanda Gökçebağ Belde Belediye Başkanı olan Ceyhun Dilşad Taşkın Beldede bir dizi temaslarda bulundu.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Cuma namazı belde halkı ile kılarak sorun ve taleplerini dinledi. Cuma namazı sonrası Gökçebağlı vatandaşlarımızla birlikte beldede inceleme yapıp Gökçebağ'da yapılan hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Başkan Taşkın’a belde sakinleri yoğun ilgi gösterdiler. Gökçebağ Beldesinde Aydın ailesinin taziyesine katılan Başkan Taşkın acılarına ortak olup başsağlığı dilenlerinde bulundu.

Halk ile buluşma toplantıları kapsamında belde sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vekilimiz Taşkın beldede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşlardan gelen talep ve istekleri ilgili birim müdürlerine not aldıran Başkan Vekilimiz Taşkın, Gökçebağ Beldesinde eksiklerin giderilmesi için çalışmaların yapılacağını belirtti. Vatandaşlar ise Başkan Vekilimiz Taşkın’a sorunlardan yakından ilgilendiği için teşekkür ettiler.

Son olarak Gökçebağ Beldesinde 5 dönüm arazi üzerine yapılan spor kompleksinde incelemelerde bulunan Başkan Vekili Taşkın burada çocuklar ile yakından ilgilendi.