Başkan Taşkın, Kahvaltıda Kursiyerlerle Buluştu

14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:22:28

Anneler Günü nedeniyle Belediye Başkan vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan kursiyerlerle kahvaltıda bir araya geldi

Barış Mahallesi Orhan Doğan Parkında düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, birim Müdürleri ve kursiyer kadınlar katıldı.

Başkan vekilimiz Taşkın, kursiyerlerin günlerini kutlayarak, “Allah her birinize yavrularınızla çok güzel günler göstersin. Anneliği en huzurlu en güzel en tatlı şekliyle yaşamayı ömrünüzün sonuna kadar, ahirette de Allah nasip etsin. Anneler başlarımızın tacı, anneler varlık sebebimiz, anneler cennet kokusu, annelerin hakkı ödenmez. Sizlere hizmet etmek için arkadaşlarımız, kardeşlerimiz burada. 7 gün 24 saat uğraşıyorlar. Sizlerin istekleri doğrultusunda talepleriniz doğrultusunda yeni yeni açmamız gereken kurslar varsa açmaya çalışırız. İstiyoruz ki çocuk sayımız daha da artsın. Kreşimiz daha da şenlesin. Buna imkanımız da var. Sizlere bir müjde babında buradan çok daha güzel imkanlara sahip bir kadın yaşam merkezini inşallah şehrimize kazandıracağız. Sevgili hanımlar içerisinde bir yüzme havuzu olan saunası, hamamı kabul salonu olan spor aletlerinin bulunduğu, yine kursların olduğu okuma-yazma kursundan müzik kursuna el işi kursundan kur’an kerim kursuna kadar çok güzel bir hanımlar kültür ve spor merkezi inşa edilecektir. Tekrar tekrar sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Etkinlik Başkan vekilimiz Taşkın’ın annelere karanfil vermesiyle sona erdi.