Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Hastalar Unutulmadı

12 Haziran 2018 Salı 12:10:34

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri Siirt Devlet Hastanesinde ve Özel Hastanelerde yatan hastalara yaptıkları ziyarette, geçmiş olsun dileklerinde bulunup "Geçmiş Olsun Paketi" dağıttılar.

Kadir Gecesi dolayısıyla Siirt Devlet Hastanesi ve Özel Hastaneleri ziyaret eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri yatarak tedavi gören hastalara "Geçmiş Olsun Paketi" dağıtarak kandillerini kutlayarak Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’ın selamlarını ilettiler.

Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.