BAŞKAN V. TAŞKIN EREN AİLESİYLE İFTAR AÇTI

12 Haziran 2018 Salı 14:12:28

Ramazan ayı dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofrası kuran Belediyemiz, bu hizmetlerin yanı sıra Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın ve eşi hanımefendi Sevilay Taşkın, iftar ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor.

Belediye Başkan V. Taşkın, halkın içinde olması ve halkın sorunlarıyla bizzat ilgilenmesiyle vatandaşın gönlünde taht kuruyor. Ramazan ayı münasebetiyle hane ziyaretlerini sıklaştıran Başkan V. Taşkın ziyaret ettiği evde ev halkıyla birlikte iftar açtı. Eşi Sevilay Taşkın Hanımefendinin de katıldığı hane ziyareti samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, iftar ziyaretleri kapsamında Alan Mahallesinde ikamet eden Eren ailesinin misafiri oldu.

Eren aile fertleri tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Başkan V. Taşkın, iftar öncesi aile ile sohbet etti. Ezanın okunması ile birlikte evin teras katında kurulan yer sofrasında Başkan V. Taşkın ve aile fertleri ile birlikte oruçlarını açtılar.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Belediye Başkan V. Taşkın; “Ramazan ayını dolu dolu geçirmenin mutluluğu var içimizde. Bugün Eren ailesinin evine konuk olduk. Onlarla birlikte iftar sofrasına oturup, sohbet ettik. Eşim Sevilay Taşkın ile vatandaşlarımızın evinde iftar yaparak dua ettik. Allah gönlü güzel hemşerilerimize bol bereketli rızıklar nasip etsin” dedi.

Evlerini ziyaret ederek kendileri ile birlikte iftar açan Başkan V. Taşkın’a göstermiş olduğu hassasiyeti için teşekkür eden ev halkı; “Başkanımız, mübarek Ramazan ayında bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Her zaman vatandaşlarla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen başkanımızın, bu akşam da bizim evimizi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan V. Taşkın, iftar sonrası Alan mahallesi muhtarıyla birlikte gezerek yolda oynayan çocuklar ile ilgilendi, evinin önünde oturan vatandaşlar ile sohbet ederek ikram edilen çayı içti.