Mezarlıklar Bayrama Hazır

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:43:27

Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekânlar arasında gelen mezarlıklar, temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Belediyemiz ekipleri, il genelindeki mezarlıklarda bayram öncesi temizlik çalışmalarını tamamladı.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki mezarlıklarda başlatılan bayram temizlik çalışmaları tamamlandı. Yabani otlar temizlenirken, çöpler de ekipler tarafından toplatıldı.

Hazır Hale Geldi

Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ortak çalışması ile birlikte mezarlıklar içerisinde yol düzenlemesi ve muslukların yenilenmesi, otların biçilmesi ve ağaçların bakım işlemleri yapıldı.

Belediyemiz, vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapacaklarını vurguladı.

Dikmek İsteyenlere Ücretsiz Fidan Verilecek

Bayramda mezarlık ziyareti yapacak vatandaşlarımızdan isteyene ücretsiz fidan dağıtımı yapılacağı ve geçen yıl uygulamaya başlanan mezarlıklarda merkezi sistem ile Arife günü olmak üzere Kuran okunarak gelen ziyaretçilere Kuran Kerim ziyafeti verilecektir. Bu sistem bayramda da devam edecek.