Belediyemizin Yaz Kuran Kursu Başladı

27 Haziran 2018 Çarşamba 09:05:36

Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da kendisinden sıklıkla söz ettiren Belediyemiz, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Okulların kapanmasının ardından Belediyemiz, İl Müftülüğü ile birlikte hareket ederek çocuklara yaz Kur’an kursu eğitimleri verilmeye başlandı.

Çocukların yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilen kurslar hafta içi her gün sabah ve öğle olmak üzere iki seans olarak veriliyor. Belediyemize bağlı Orhan Doğan Parkı Kültür Evinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Belediyemiz tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarını İl Müftülüğünden gelen bay ve bayan hocalar tarafından veriliyor. Yaş sınırının olmadığı ve yoğun ilgiyle karşılanan kurslar da çocuklar hem Kur’an-ı Kerim öğrenirken hem de aldıkları din eğitimi ile İslam dinini yakından tanıyıp öğrenme fırsatı buluyorlar.

Kur’an-ı Kerim eğitim kursları Ağustos ayının son haftasına kadar devam edecek.