Cami Halıları Yenileniyor

6 Temmuz 2018 Cuma 09:39:32

Belediyemiz, İl merkezinde bulunan camilerin halılarını yeniliyor. İldeki yaklaşık 15 camiye 2100 metrekare yeni halı döşendi.

Belediyemiz kutsal mekânların fiziki eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Siirt merkezinde bulunan 15 caminin halıları yenilendi. Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz, vatandaşların daha rahat ibadet edebilmeleri için Merkez’de bulunan Şeyh Teyyar, Şeyh Yusuf, Şeyh Osman Camisi, Sofi Numan Camisi, Sevinci Cami, Seyad Cami,Ülkü Camisi, Suveyka Camisi, Nebi Camisi ve bazı mescitlerin eskiyen halılarını yenisiyle değiştirdi. Ekiplerimiz 15 cami ve mescitte eski halıları sökerek toplam 2100 metrekare yeni halı döşedi.

Çalışma, mahalle sakinleri ve cemaatte büyük memnuniyet yaşattı. Camii imamları, mahalle muhtarları ve cemaat, "Camimizin halıları bir hayli eskimişti. Bu konudaki talebimizi değerlendiren ve yeni halılarımızı temin eden Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.