Siirt Kent Merkezindeki Yollar Asfaltla Örülüyor

8 Ağustos 2018 Çarşamba 14:35:17

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekipler asfalt çalışmalarında hız kesmiyor.

Yol yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren Belediyemiz, yol yapımlarına devam ediyor. Yürütülen yol çalışmaların da eski hastane caddesi, Cengiz Topel caddesi, Gaffar Okkan Caddesi, Hz. Fakirullah (Yeni Devlet Hastanesi) Caddesi tamamlanırken Kooperatif mahallesinde ise çalışmalar sürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, kent genelinde bazı bölgelerde alt yapı çalışmaları ve zamanla hasar görmüş yolların Fen işleri Müdürlüğümüz tarafından tespit edilerek öncelik sırasına göre çalışmaların başlatıldığı, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda kentin yollarına asfalt serildiği belirtildi.

Asfalt çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve bitirilen asfalt çalışmasının ardından ekiplerimiz Yeni Devlet Hastanesi Mevkiinde çalışmalara başladı. Arkadaşlarımız buradaki çalışmayı kısa sürede tamamlayıp öncelikle acil ihtiyaç duyulan bölgelerde belirlenen program çerçevesinde devam edecekler” dedi.

Asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmeyi amaçladıklarını kaydeden Taşkın, “İhtiyaç duyulan her mahalle, cadde ve ara arterde çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanı sıra yine talepler ve çalışma programı doğrultusunda kaldırım, bordür gibi çalışmalarımız da devam ediyor. Bu bağlamda çalışmalarımız esnasında bizlere destek veren Siirtli hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.