Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

İzinsiz Asılan Afişler Kaldırıldı

9 Ağustos 2018 Perşembe 10:29:26

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri il genelinde görüntü kirliliğine yol açan afişleri söküp izinsiz afiş asanlara ise ikazda bulundu.

Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler il genelinde görüntü kirliliği oluşturan, izinsiz asılan afiş ve pankartların temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Şehir merkezinde duvarlara ve otobüs duraklarına gelişigüzel yapıştırılan afişlerin ortaya çirkin görüntüler çıkardığını belirten Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, izinsiz asılan afişleri yerlerinden söküyor.

5326 sayılı Kabahatler Kanununda afiş asımıyla ilgili düzenlemelerin bulunduğunu vurgulayan Zabıta Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada konuyla alakalı olarak takiplerinin sürdürüleceği belirtildi. Ekipler, cadde, meydan, sokak, otobüs durakları, elektrik direkleri ve benzeri yerlere izinsiz afiş asmanın yasak olduğu ifade etti.