Okul Bahçeleri Yıkanıyor

4 Eylül 2018 Salı 09:59:22

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesi başlattığı eğitim yuvalarının temizlik ve bakımlarını  titizlikle sürdürüyor.

Belediyemiz, eğitim-öğretim yılının başlamasına günler kala okullardaki temizlik çalışmalarını arttırdı. Ekipler, öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okulların bahçe ve çevresindeki yol ile kaldırımları hijyenik hale getirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yaz ayları süresince cadde ve sokaklarda yapılan yıkama çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak eğitim faaliyetleri dolayısıyla okul bahçelerine taşındı. Halkın yoğun kullanım alanlarında yıkama ve temizlik çalışmaları yaptıklarını belirten temizlik müdürlüğü yetkilileri, okullarda çocukların daha temiz bir ortamda ders yapmalarını sağlamak amacıyla böyle bir çalışma başlatıldığını aktardı.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında Okul Bahçeleri Pırıl Pırıl

Belediyemiz tarafından il genelindeki tüm okulların bahçeleri yıkanarak detaylı temizlikleri yapılıyor. Biriken çöp ve moloz yığınları temizlenerek, okul bahçeleri çocukların gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri hale getiriliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen okul bahçelerinin temizlik ve yıkama çalışmaları yıl boyunca rutin olarak devam edecek.