Siirt Şantiye Alanına Döndü

6 Eylül 2018 Perşembe 09:34:40

Belediyemiz şehrin çehresini değiştirmek için il genelinde hummalı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediyemiz kentin dört bir yanını şantiyeye alanına çevirerek inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siirt’in eksikliklerini gidermek için yoğun bir mesai içine giren Belediyemiz, 300 küçükbaş 100 büyükbaş kapasiteli modern mezbaha inşaatı, sokak hayvanları için Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İnşaatı, Yeni İtfaiye Ana Hizmet Binası İnşaatının yanı sıra Siirtli bayanları da unutmayan Belediyemiz eski otogar arazisinde Kadın Merkezi inşaatına da başladı. Sadece kadınların yararlanacağı içinde yüzme havuzunun, spor merkezinin, saunasının ve çeşitli kursların olacağı Kadın Merkezinin çalışanları da bayan personel olacak. Belediyemizin en büyük projelerinden olan Kızlar tepesi parkında da çalışmaların sonuna gelindi. Baştan sona yenilenen Kızlar tepesi parkında 3 dönüm üzerinde kurulacak olan yapay gölet, 750 kişilik Anfi Tiyatro, adrenalini sevenler için macera parkı, yürüyüş alanları, bisiklet yolu, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları ile Kızlar Tepesi parkı bambaşka bir görünüme sahip olacak. Kızlar tepesi parkının ekim ayının sonunda vatandaşların hizmetine gireceği belirtildi.