Belediyemizin Kursları Başlıyor

26 Eylül 2018 Çarşamba 16:23:34

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılacak olan kursların kayıtları başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, Siirtlilerin el emeğini değerlendirme, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Okuma- Yazma kursu, Kuran- Kerim kursu, Dikiş- Nakış, Yabancı dil, resim, hat sanatı, kaligrafi, uygulamalı tiyatro, el sanatları kurslarına, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün.

Belediyemiz bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkı Kültür merkezi ve Siirt Akademi Gençlik merkezinde açılacak kursların müracaatları başladı. Kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşların kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.