Kaldırım İşgali Mücadelesi Sürüyor

26 Eylül 2018 Çarşamba 16:26:10

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde kaldırımları işgal eden, kahvehane işletmecilerini de uyararak kaldırımlara masa ve sandalye atmamaları konusunda uyararak denetimlerini sıklaştırdı.

Belediyemiz, İlin önemli sorunları başında yer alan kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kararlı bir şekilde sürüyor. Güres, Aydınlar ve Cumhuriyet caddeleri başta olmak üzere ana arterlerde kaldırım işgali yapan esnaf uyarıldı.

Zabıta Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada, şehir merkezinde yıllardır sorun teşkil eden kaldırım işgallerini önlemek amacıyla başlattıkları denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtildi. Denetimler kapsamında pilot bölge olarak belirlediğimiz trafiğe kapalı ve şehrin en işlek caddesi olan Güres Caddesi ve diğer caddelerde kurallara uygun olmayan, vatandaşları rahatsız eden ve gelişi güzel konulan masa ve sandalyelerin toplandığı belirtilerek, işgallere karşı İl merkezinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda denetimlerinin sorun çözülene kadar devam edeceğini bildirdi. Kurallara uymayan kahvehanelere cezai işlemin uygulandığı belirtildi.