Belediyemiz Her Ay 600 Vatandaşa Alışveriş Kartı Veriyor

5 Ekim 2018 Cuma 09:52:16

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz her ay 600 vatandaşa içinde 100 TL olan alışveriş kartı dağıtıyor.

İhtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaştırılması hedeflenen elektronik alışveriş kartları ile yardıma muhtaç aileler, gereksinim duydukları ürünleri hem seçerek hem de isteyerek temin edebiliyorlar. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, gelir durumuna bakılarak yardım yapılması uygun görülen tespiti edilmiş yaklaşık ailelere elektronik Sosyal Yardım Kartı dağıtımı yapıyor. Böylece nakit para yardımı yüklenmiş olan sosyal yardım kartı alan ihtiyaç sahibi ve yoksul vatandaşlar, belediye ile anlaşmalı, destek kart pos cihazının bulunduğu alışveriş merkezlerinde kartlarını kullanabilecek, tekel maddeleri dışında her türlü ihtiyacını kart sayesinde karşılayabilecekler.

Yardım kartını alan yardıma muhtaç aileler, sadece gıda yardımı ile sınırlı kalmayıp, giyim, temizlik ürünleri konusundaki ihtiyaçlarını giderebilecekler. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Sosyal Yardım Kart dağıtımlarının devam edeceği belirtildi.