Belediyemizden Okullara Destek

5 Ekim 2018 Cuma 09:56:15

Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından İlde bulunan okullara çevre düzenleme ve parke taşı çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü, ilin birçok bölgesinde yollara kilitli parke döşeme yaparak vatandaşların hizmetine sunmayı sürdürüyor. Bir yandan yol yapım, bakım onarım diğer yandan da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları kış aylarına hazır hale getiriyor.Çalışmalarını belirlenen program ve talepler doğrultusunda gerçekleştiren ekipler,  bu yıl eğitim-öğretim sezonunu açan okulların bahçelerine kilitli beton parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

Bahçedeki olumsuz görüntülerden kurtulan öğrenciler, nezih bir ortama kavuşmanın sevincini yaşadı.Okul yöneticileri ve öğrenciler, bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve ekibine teşekkür etti.