Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Başkan Vekilimiz Taşkın, 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Devlet Hastanesini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayan Taşkın, günün anısına çiçek verdi.

Belediye Başkan Vekilimiz Taşkın, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Siirt Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Muzaffer Aslan’ı ziyaret ederek Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Vekilimiz Taşkın, sağlık personellerinin bayramını karanfil takdim ederek kutlarken, insan sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Hastane servislerini ayrı ayrı ziyaret ederek sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Taşkın, hastanede muayene olan vatandaşlar da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Devlet Hastanesi Genel Sekreteri Muzaffer Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Vekilimiz Taşkın’a teşekkür ettiler.