Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

İBB’den İtfaiyemize Ekipman Desteği

15 Mart 2017 Çarşamba 17:00:07

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş ile Ocak ayında gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından, İBB tarafından belediyemiz İtfaiye Müdürlüğünün hizmet altyapısının iyileştirilmesi amacıyla yangın, hastalık ve diğer acil müdahalelerde kullanılmak üzere ekipman desteğinde bulunuldu.

İBB İtfaiye Daire Başkanlığından gelen ekip, malzemeleri Belediyemiz itfaiye müdürlüğüne teslim edildi. Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın İBB Belediyesi İtfaiye Grup Amiri Cengiz Balcı’dan gelen ekipmanlar hakkında bilgi aldı.

Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın; İtfaiye Müdürlüğü olarak ihtiyaç duyulan her türlü ekipman ve malzemeye sahip olmak halkımızın can ve mal güvenliği bakımından maksimum fayda sağlayacaktır. Hayati meselelerde çözüm bulmada önemli olacağını düşünüyoruz.  İBB tarafından İtfaiye birimimize teslim edilen ekipmanların yanı sıra İBB İtfaiye Daire amirliğinden 3 kişilik bir ekip buraya gelerek belediyemizin İtfaiye ekibiyle, bir müddet beraber çalışıp bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacaklar. Diyerek.  İtfaiye Müdürlüğümüze ekipman desteği sağlayan başta İBB Başkanı Kadir Topbaş ve İtfaiye Daire Başkanlığına bize sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.