Başkan Vekilimiz Taşkın Hafta Sonu Esnaf Ziyaretinde Bulundu

10 Nisan 2017 Pazartesi 14:40:14

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN, Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine hafta sonu da devam ederek, ziyaret kapsamında Cumhuriyet Caddesi olmak üzere Özgen Caddesi, Şeyhler Çarşısı ve Nuri Bayam Caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Vekilimiz TAŞKIN, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları gezerek sorun ve taleplerini dinledi.

Yapmış oldukları çalışmalara vatandaşların görüşleri doğrultusunda yön verdiklerini söyleyen Başkan Vekilimiz TAŞKIN; “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşleri ve talepleri yapmış olduğumuz çalışmalara ışık tutmaktadır. Esnaf ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bizzat dinliyoruz.” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlamında çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Vekilimiz TAŞKIN, “Vatandaşlarla iç içe ve kolay ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu manada vatandaşlarımızın belediyeye ulaşmasındaki bütün kanalları oluşturduk. Ayrıca biz de vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun, talep ve görüşlerini dinliyoruz.” dedi.