BELEDİYEMİZDE GÖREVLİ MEMURLARA YENİ HAKLAR TANINDI

11 Nisan 2017 Salı 16:53:57

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Belediyemizde görevli memur personeller için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzaları atıldı.

Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN, kamu kurumlarında çalışan personelin varoluş nedeninin vatandaşa hizmet olduğunu ve kendisinin dahil bütün vatandaşların belediye personelinden daha kaliteli hizmet beklediğini belirterek, vatandaşın beklentilerine cevap vermeye çalıştıklarını da söyledi.

Genel Başkan Turbay’da yaptığı açıklamada; Allahın insanı mahlûkların en şereflisi olarak yarattığını ve insanların arasında vahşet ve zulme son verilmesi gerektiğini belirtti. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan referanduma değinen Turbay bunun ülkemiz için 100-150 yılda bir ulaşılabilecek, bir fırsat olarak gördüğünü belirterek bu fırsatın kullanılması halinde ülkemiz üzerinde oynanacak oyunların önüne geçilebileceğini, ülkemizin güçleneceğini söyledi.

Sosyal denge tazminatı sözleşmesi, Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN ile Bem-Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay tarafından imzalanarak, tören toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.