Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Yeni Evlenen Çiftlere Belediyemizden Anlamlı Hediye

11 Nisan 2017 Salı 16:54:57

Mutluluğa adım atan çiftler bir diğer mutluluğu da Belediyemiz tarafından yaşıyor. Yeni başlatılan uygulama ile evlenen çiftlere “Evliliğe İlk Adım” paketi veriliyor.

İnsan odaklı projelerle dikkatleri üzerine çeken Belediyemiz, yeni bir çalışma ile yeni evlenen çiftlere sembolik ama manevi değeri büyük olan hediye paketleri dağıtıyor. Evlenen çiftlere, içinde Kuran-ı Kerim, ilmihal, Seccade ve Aile Hayatını anlatan kitap takdim ediliyor.

Belediyemiz Nikâh Memuru Bayram Acar tarafından nikâhları kıyılan Kübra Özdemir, Mahfuz Oysal ve Saliha Koceman ile Ali Yıldırım çiftlerine evlilik cüzdanlarının yanında belediyemiz tarafından hazırlanan hediye paketleri de hediye edildi.

Kübra Özdemir ve Mahfuz Uysal çifti Siirt Belediyesine böyle bir uygulama yaptıkları için teşekkür ettiler.

Nikâh Memuru Bayram Acar; ‘Belediyemiz tarafından yeni uygulamaya konulan “Evliliğe İlk Adım” paketlerinin dağıtımına başlandığını belirterek, hediye paketlerinin evlenecek olan tüm çiftlere dağıtılacağını söyledi.’