GÖKÇEBAĞ BELDESİNDE HİZMETLER DEVAM EDİYOR

13 Nisan 2017 Perşembe 08:22:15

Gökçebağ beldesinde çalışmalar devam ediyor. Ceyhun Dilşad Taşkın, Kanun hükmünde Kararname ile Gökçebağ Belediyesi Başkan Vekilliğine atandıktan sonra beldede gözle görülür değişiklikler yaşanmaya devam ediyor.

Belediye hizmet binası yapılan çalışmalar ile eski görüntüsünden kurtularak daha modern hale kavuşturuldu. Gökçebağ beldesinde yapılan çalışmalar ile ailelerin ve çocukların vakit geçireceği içinde spor aletlerinin, yürüyüş alanlarının bulunduğu park yapımı da son sürat devam ediyor. Gökçebağ belediyesi tarafından okullarda da parklar yapıldı. Çocuklar beldelerinde ilk defa park yapılmasının sevincini yaşıyorlar.

Gökçebağ belediyesinin eksiklikleri bir bir giderilmeye devam ediliyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Gökçebağ belediyesine çöp toplama kamyonu hibe edildi.