Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Mehmetçik İlköğretim Okulu Öğrencileri Belediyemizi Ziyaret Etti

14 Nisan 2017 Cuma 14:36:16

Sınıf öğretmenleri Nusret Çelepçıkay öncülüğünde, 4-D sınıfı öğrencileri dersleri olan Belediyecilik konusunu öğrenmek ve daha fazla bilgi almak için Belediye Başkan Vekilimiz TAŞKIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenciler, Başkan Vekilimiz TAŞKIN’a belediye çalışmaları, belediyenin hizmet alanları, belediyenin görevleri gibi birçok konuda sorular sordular. Başkan Vekilimiz Taşkın öğrencilerin sordukları sorulara tek tek cevap vererek belediyenin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

Öğrenciler Belediye Başkan Vekilimiz TAŞKIN’ın kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnun kaldıklarını söyleyip ve teşekkür ettiklerini dile getirdikten sonra hatıra fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.