Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Çöp Taksi Hizmete Başladı

19 Nisan 2017 Çarşamba 16:51:10

Belediyemiz, bünyesine kattığı yeni çöp taksi ile dar sokaklarda bulunan ve zamansız çıkarılan çöplere Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bundan böyle anında müdahale edebilecek. Belediyemizin yeni uygulamaya koyduğu ‘Çöp Taksi’ Projesi çerçevesinde alınan 3 metreküplük çöp aracı, taksi formatında giydirilerek şehir merkezinde çöp toplamaya başladı.

Çöp Taksi, çöp toplama vakitleri dışında, büyük çöp toplama araçlarının giremediği ara sokaklarda ve şehir merkezinde görüntü kirliliğine yol açan çöpler, Çöp Taksi ile anında toplatılacak.

Vatandaşların talepleri de değerlendirildiği uygulamada, belirtilen yere araçla kısa sürede ulaşılarak, çirkin görüntü ortadan kaldırılıyor. Kamyonetle gün içinde toplanan çöpler, büyük sıkıştırmalı çöp kamyonlarına nakledilerek şehir merkezi dışında bulunan vahşi çöp depolama alanına boşaltılmaktadır.