Başkan Vekilimiz TAŞKIN, Gökçebağda Okulları Ziyaret Etti

16 Mayıs 2017 Salı 16:59:12

Belediye Başkan vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN, ilimiz merkezine bağlı Gökçebağ Beldesinde yapılan hizmet çalışmalarını yerinde denetlemek ve bir takım ziyaretler yapmak üzere beldeyi ziyaret etti.

Belediye Başkan vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN, Siirt Belediyesinin yanı sıra Gökçebağ Belediyesi Başkan vekilliğini de yürütmekte olup, Belde de bulunan Ortaokul ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek, Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelip sohbet etti.

Kardeş Belediyemiz Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Durna ile birlikte Gökçebağ beldesini ziyaret eden Başkan vekilimiz TAŞKIN, Okul kütüphanesine öğrencilerin okuması için çeşitli kitaplar hediye etti. Daha sonra Gökçebağ İlkokulu ve anaokulunu da ziyaret eden Başkan vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN ve beraberindekiler öğrencilerle yakından ilgilenerek bir bir sohbet edip çeşitli hediyeler verdiler.