Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Belediyemizden Örnek Çalışma

17 Mayıs 2017 Çarşamba 09:01:32

Belediyemiz tarafından ilimizin birçok yerinde park yapım ve yenileme çalışmaları devam ederken bir yandan da Devlet Hastanesinde yatan çocuklarımız da unutulmadı.

Toplumun ortak kullanım alanı olan Devlet hastanesinde Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Siirt Üniversitesi Çocuk Gelişiminde okuyan öğrenciler ortak bir çalışmaya imza atarak duvarları çocukların sevdikleri çizgi film karakterleriyle renklendirerek onlarda oluşan kaygıyı gidermeye çalıştılar.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN Devlet Hastanesini ziyaret ederek Siirt Üniversitesi öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmaları yakından inceledi.

Başkan Vekilimiz TAŞKIN yaptığı açıklamada “Yaşlı ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın hem de küçük çocuklarımızın bulunduğu kat koridorlarında hastane ortamını değiştirmek, hastalarımızın psikolojisini güzelleştirmek, çocuklarımıza oyun alanları ve şenlikli bir ortam oluşturmak üzere Siirt Üniversitesi Çocuk Gelişiminde okuyan öğrencilerimizle birlikte böyle güzel bir çalışmaya imza attık. Siirt Üniversitesi öğrencileriyle birlikte çok ciddi bir emek ortaya koyarak gerçekten bir sanat eseri ortaya çıkardılar. Burayı gezerken bizim bile havamız ve atmosferimiz değişti. Çocuklarımız oyun oynayarak hastalıklarını eğlenceli bir süreçle geçiriyorlar. Siirt Üniversitesine, öğrencilerine ve Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz çalışanlarına gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Ayrıca Hastane yönetimine ve çalışanlarına bize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Vekilimiz TAŞKIN daha sonra çocuk bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunup çocuklarla bir süre sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.