Sol - Dikey - Banner
Sağ - Dikey - Banner

Siirt’te Hayvan Barınağı Açılıyor

17 Mayıs 2017 Çarşamba 16:32:23

Siirt’te Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyonu için Belediyemiz tarafından inşa edilecek hayvan barınağının proje yapım çalışmaları başladı.

Hayvanların rahat yaşamlarını ve hayvanlara iyi ve uygun muamele edilmesini temin etmek, hayvanların acı, ıstırap ve eziyet çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmalarını, her türlü mağduriyetlerinin önlenmesini sağlamak amacıyla ilimiz Eruh yolu üzeri Gökçebağ beldesi mevkiinde Hazineye ait 41 dönümlük arazi tahsil edilerek Hayvan Barınağı proje yapım çalışmaları start aldı.

Siirt’te Sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyonu için Belediyemiz tarafından inşa edilecek barınağın projesine başlanılmış olup, konuyla ilgili Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN yaptığı açıklamada ekiplerin sokaklarda gezen sahipsiz hayvanların barınağa yerleştirileceğini söyledi.