Belediye Başkan Vekilimiz Amatör Sporcuları Ziyaret Etti

18 Mayıs 2017 Perşembe 12:27:33

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN ve Başkan Yardımcılarımız 2 nolu sentetik halı sahasında Kartalspor bünyesinde bulunan U16 ve U13 futbolcularını ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN ve beraberindekiler Yönetici, Teknik Heyet ve sporcularla bir araya gelerek sohbet etti.

Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad TAŞKIN, Tüm sporculara başarılar dileyip maddi-manevi her zaman amatör sporculara destek olacağını belirtip, “Hepinizi candan kutluyorum, tebrik ediyorum. Ben sizlere güveniyorum, sizlere inanıyorum. Sizlerin futbolda yazacağınız başarılı hikayelerinde, manevi olarak haz duyacağımız payımız olsun istiyorum. Bu konu da başarılarınızı görmek bizi gururlandıracaktır” dedi.

Antrenör Rıdvan Pelen’de Siirt Belediyesinin sporculara yaptıkları ziyareti ve göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sporculara malzeme desteğinde bulunan Başkan Vekilimiz TAŞKIN, sporcularla maç yaptıktan sonra toplu hatıra fotoğrafı çekti.