Belediyemiz ve Genç Gönüllülerinden Köy Okullarına Yardım

24 Ekim 2018 Çarşamba 11:16:06

Belediyemiz rutin işlerinin yanı sıra sosyal Belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Belediyemiz Gönüllü Gençleri tarafından hayırseverlerden toplanan oyuncak ve kırtasiye malzemeleri Kurtalan Tosunbağı Köyü ana sınıf öğrencilerine ulaştırıldı.

Belediyemizde gönüllü çalışan gençler hayırsever vatandaşlardan topladıkları kırtasiye malzemesi ve oyuncakları Kurtalan ilçesine bağlı Tosunbağı köyünde okuyan minik öğrencilere dağıttılar.

Ayrıca Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüğüz işbirliği ile hayırseverlerden toplanan kırtasiye malzemesi ve giyim yardımı Şirvan ilçesi Damlı köyünde okuyan öğrencilere verildi. Gençlik Merkezi Gönülleri ve Belediyemiz ekipleri ayrıca Damlı köyü okulunda bakım çalışması yaparak sınıfları boyadılar, öğrencilere kıyafet ve kırtasiye malzemesi dağıttılar. Damlı Köyü okulu müdürü ve öğretmenleri bu anlamlı davranışlarından dolayı Siirt Belediyesi ve Gençlik Merkezi Gönüllülerine teşekkür ettiler.