BAŞKAN V. TAŞKIN CONKBAYIR MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

24 Ekim 2018 Çarşamba 11:18:29

Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın halkın sorunlarını dinlemeye ve talepleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor. Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın yoğun çalışma temposuna rağmen halkın yanında olmayı onların isteklerini dinlemeyi ihmal etmiyor.

Bu doğrultuda Belediye Başkanı V. Taşkın Conkbayır Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Conkbayır mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan V. Taşkın burada vatandaşlar ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Başkan V. Taşkın Conkbayır mahallesinde ikamet eden Tekek ailesini evlerinde ziyaret etti. Tekek ailesini evlerinde ziyaret eden Başkan V. Taşkın aile fertleri ile sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanını evlerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Tekek ailesi, Başkan V. Taşkın’a ve ekibine Siirt’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.