Adalet Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

1 Kasım 2018 Perşembe 09:51:05

Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Sosyal Medya aracılığıyla tekerli sandalye talebinde bulunan Şirvan'ın Yağcılar köyünden Adalet Erdoğan kardeşimize tekerlekli sandalyesini hediye etti.

Siirt'in Şirvan İlçesi Yağcılar köyünde ikamet eden ve doğuştan fiziksel engelli olan 17 yaşındaki Adalet Erdoğan, daha rahat hareket etmek ve okula gidip gelebilmek için bir tekerlekli sandalyesinin olmasını hayal ediyordu. Barış Köprüsü Derneği Başkanı Barış Amcalar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım sonrası Belediyemiz yetkilileri bu isteğe kayıtsız kalmayarak Adalet Erdoğan adlı vatandaşa tekerlekli sandalyesini hediye etti.

Barış Köprüsü Dernek Başkanı Barış Amcalar ile birlikte Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ı ziyaret eden Adalet Erdoğan tekerlekli sandalyesine kavuşmasının mutluluğunu yaşadı. Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın kendisini ziyaret eden Adalet ve ailesi ile yakından ilgilenip sohbet etti.

Dernek Başkanı Barış Amcalar Sosyal medya üzerinden yaptığımız paylaşım sonrası Belediyemiz ekipleri bizimle hemen irtibata geçerek tekerlekli sandalye vereceklerini ilettiler. Bizde Şirvan İlçesi yağcılar köyünde ikamet eden Adalet Erdoğan kardeşimizi Belediyemize getirerek Belediye Başkanımız ile bir araya getirdik. Adalet kardeşimiz tekerlekli sandalyesine kavuşmasının mutluluğunu yaşadı.

Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın’a çağrımıza kulak verdiği ve Adalet kardeşimizin mutluluğuna vesile olduğu için teşekkür ediyorum dedi.