Mahalle Muhtarlarına Bilgisayar Desteği

1 Kasım 2018 Perşembe 09:52:05

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mahalle Muhtarlarına kahvaltı programı düzenlendi.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay kahvaltı programında muhtarlar ile gelerek haftalarını kutladılar.

Belediyemiz tarafından muhtarların vatandaşla birebir görüşmesi ve daha rahat ve konforlu ortamlarda bu hizmeti verebilmesi amacıyla 10 mahalleye muhtar evi yapılmıştı. Muhtarlara desteklerini sürdüren Belediyemiz, 20 mahalle muhtarına vatandaşlara daha sağlıklı ve daha hızlı hizmet etmeleri için dizüstü bilgisayar hediye etti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında Vali Ali Fuat Atik, Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay tarafından 20 adet dizüstü bilgisayar mahalle muhtarlarına verilerek çalışmalarında başarılar dilediler.