“Bugün Git Yarın Gel” Tiyatro Oyunu Büyük İlgi Gördü

1 Kasım 2018 Perşembe 09:53:41

Belediyemizin organizasyonuyla, Kültür Merkezi’nde “Bugün Git Yarın Gel" adlı tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşturuldu. Belediyemiz, Siirtli sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro kursu oyuncularımız tarafından “Bugün Git Yarın Gel” adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Namuslu ve dürüst bir memur olan Şerif Yılmaz’ın mesaisini bir dinlenme tesisinde geçiren bölge müdürüne eksik bir imzayı attırmak için tesise gidişini, fakat bir türlü içeriye alınmaması ve tesisteki diğer konukların da olaya karışmasıyla oluşan komik olayları anlatan tiyatro oyunu seyirciden büyük ilgi gördü.  Yönetmenliğini Hüseyin Eren Özcan’ın yaptığı oyunda, Özge Gizem Kılıç, Abdurrahim Aslan, Ömer Yılmaz, Gizem Utlu, Tuğba Yeşil, Soner Yılmaz, Muhdi Tarhan, Ayşe Dursun, Zehra Kanık, Şerife Taşkın, Hasan Özbilici ve Meryem Altaylı rol aldı.

Tiyatroyu, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve çok sayıda vatandaş izledi.