Domino Adam Çocukları Eğlendirdi

1 Kasım 2018 Perşembe 09:55:10

Belediyemiz, organize ettiği gösterilerle bu hafta sonu çocuklara eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşattı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Düzenlenen etkinlikte Domino Adam adıyla gösteri yapan Mehmet Emin Keskin illüzyon gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Kapalı Spor Salonunda 2 gün boyunca 4 seans halinde düzenlenen Domino Adam Çocuk Karnavalı Müzikaline çocuklar yoğun ilgi gösterdi. İlizyon, bublle Show ve akrobasi gösterisi sunulan programda çocuklar unutamayacakları anlar yaşadılar.

Domino Adam gösterisinin ardından Belediyemiz kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından havanın güzel olması nedeniyle uçurtma etkinliği düzenledi. Domino Adam gösterisinden çıkan çocuklar Belediyemiz tarafından verilen uçurtmalar ile keyifli dakikalar geçirdiler.