Nihat Hatipoğlu Siirtlilerle Buluşacak

1 Kasım 2018 Perşembe 09:55:52

Türkiye’nin tanınmış ilahiyatçılarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Belediyemizin organizasyonunda düzenlenecek olan 'Saadet Asrından Damlalar' programı için 4 Kasım Pazar günü Siirt’e geliyor.

Birçok televizyon ve radyoda programları olan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Belediyemizin konuğu olarak Siirt’e gelerek ‘Saadet Asrından Damlalar' konulu konferans verecek. Türgev Konferans salonunda düzenlenecek olan program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayacak. Recep Arslan’ın seslendireceği ilahi dinletileri ile devam edecek program Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun “Saadet Asrından Damlalar” söyleşisi ile sona erecek.

Beğenilen ve sevilen sohbetleriyle Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlayacaklarını belirten Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Türgev  Konferans salonunda 4 Kasım Pazar günü saat 19.30’da tüm Siirtlileri ücretsiz olarak katılabilecekleri programa davet etti.