Başkan V. Taşkın’dan Sürpriz Ziyaretler

16 Kasım 2018 Cuma 09:32:33

Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın incelemeler yaptığı sırada Şahinbey Çocuk Dünyası Parkında doğum günü kutlayan Gümüş ailesine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Şahinbey parkında doğum günü pastası kesen aileyi gören Belediye Başkan V. Taşkın ailenin yanına giderek mutlu günlerine ortak oldu.

Bir anda karşılarında Belediye Başkanını gören Gümüş ailesi hazırladıkları doğum günü pastasını Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ile beraber kestiler. Gümüş ailesi birlikte mumları üfleyen Başkan V. Taşkın ailenin doğum gününü kutladı.

Diğer çalışmaları incelerken Polis Amca Anaokulunda okuyan öğrencilerin çağırma isteklerini kırmayarak öğrencilerin yanına giden Başkan V. Taşkın çocuklar ile bir süre sohbet etti. Ardından öğrenciler asker selamı verince, Başkan Taşkın’da asker selamı verip öğrencilerin yanından ayrıldı.

Çalışmalar kapsamında yol kenarında ağaç dikimi yapan park bahçeler personeli ile bir süre sohbet eden Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın personeller ile birlikte ağaç dikimi gerçekleştirdi.