Belediyemizden Bir Ücretsiz Otopark Daha

16 Kasım 2018 Cuma 14:38:55

Siirt’in en büyük sorunlarından otopark sıkıntısı Belediyemizin başlatmış olduğu çalışmalar bir nebzede olsa araç sahiplerine rahat nefes aldırıyor. Vatandaşların araçlarını rahatça park edeceği yeni alanlar yaratmaya gayret gösteren Belediyemiz son olarak Siirt Üniversitesi karşısında bulunan boş arazide otopark çalışması başlattı.

Belediyemiz daha önce Veteriner Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğüne ait olan boş arsalarda yaptığı otopark çalışmalarında araç sahiplerine ücretsiz park imkânı sundu.

Vatandaşlardan hiçbir ücret almadan yapılan otopark çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Belediyemiz, Siirt Üniversitesi karşısında bulunan boş arazide vatandaşların araçlarını rahatça park edeceği ücretsiz otopark çalışması başlatıyor. Çalışmaların yakın zamanda başlayacağı arazi kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.