"Çağın Soylusu; Bir Başka Akif" Adlı Tiyatro Oyunu İle Anlatıldı

25 Aralık 2018 Salı 10:38:55

Belediyemizin bir hizmeti olarak, Ülkemizde yedi güzel adam olarak anılan edebiyatçılardan birisi olan Mehmet Akif İnan tiyatro gösterimi ile anlatıldı.

Çok yönlü bir insan olarak ön plana çıkan ve ülkemizdeki en büyük Memur-Sen Konfederasyonu kurucusu ve Sendikacı, Şair, Yazar ve Edebiyatçı kimliği ile tanınan Mehmet Akif İnan’ın çalışmalarını yansıtan tiyatro oyununun yazarı Ayşe Bayyurt, yönetmeni ise Hasan Özaşlamacı. Oyunda Cem Kurtoğlu, İhsan Ustaoğlu ve Bekir Annıak gibi oyuncular görev alıyor.

Bahçeşehir koleji salonunda sahnelenen Çağın Soylusu; Bir Başka Akif tiyatro gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro gösterimini Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve kurum müdürleri de büyük bir ilgi ile izledi. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile izlenen tiyatro oyununun ardından Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın günün anısına oyunculara çeşitli hediyeler takdim etti.