Kurs Öğrencilerimiz Sınıf Boyadı

25 Aralık 2018 Salı 10:47:28

Belediyemiz rutin işlerinin yanı sıra sosyal Belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Orhan doğan Parkı Kültür evinde açılan kurslara katılım sağlayan öğrencilermiz Haşim Öztanık İlkokulu 2/A sınıfında boyama çalışması başlattı.

Belediyemiz kültür evinin öğrencileri gönüllü olarak hafta sonu yaptıkları çalışmayla Haşim Öztanık 2/A sınıfı duvarlarını rengârenk boyayarak süslediler. Kültür Evi öğrencileri; öğrencilerimizin okula olan ilgilerini daha da arttırmak amacıyla sınıfın çeşitli şekillerle rengarenk boyanması gerektiğini düşündük. Bu kapsamda Haşim Öztanık ilkokulu 2/a sınıfı duvarlarında boyama çalışması başlattık dediler.

Okul idaresi yetkilileri ise, gerçekleştirilen etkinlik sayesinde öğrencilerin oldukça mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.