Belediyemiz kışa hazır

25 Aralık 2018 Salı 10:57:17

Belediyemiz, çok sayıda ekip ve ekipman ile mesai yaparak kış mevsiminin sorunsuz atlatılmasını amaçlıyor. Belediyemiz bünyesinde bulunan tüm iş makinaları ve yaklaşık 50 ton tuz ile tedbirler alınmış durumda.

Yurdun çeşitli bölgelerine düşen kar yağışı tedbirleri de beraberinde getirdi. Her yıl kış mevsimini sorunsuz atlatan Belediyemiz bu yıl da hazırlıklarını tamamlayarak bir dizi önlem aldı. Ulaşımın ve günlük yaşamın olumsuz etkilenmesine karşı greyderler, traktör kepçeler, tuzlama araçları, tuz yükleyiciler ve süpürge araçlarını hazır bulunduran Belediyemiz, etkili bir çalışmayla kış sınavından başarılı şekilde geçmeyi planlıyor. 150'nin üzerindeki personel ve çok sayıda ekipmanla kesintisiz hizmet sunulacak.

Yılın ilk karının Siirt merkeze düşmesinin ardından Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekipleri en işlek cadde olan güreş caddesinde temizlik çalışması başlattı.