Belediyemizden Okullara ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

3 Ocak 2019 Perşembe 09:30:57

Belediyemiz, öğrencilerin spor sevgisini artırmak için, okullara spor malzemesi yardımında bulunuyor. Belediyemiz tarafından İlimizde bulunan 120 okul ve 22 amatör spor kulübüne, 450 bin lira değerinde spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

14 Eylül Kapalı Spor Salonunda düzenlenen malzeme dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, öğrenci ve spor yöneticileriyle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Taşkın, bugünkü malzeme dağıtım töreninde, 500 adet alt üst eşofman, 500 adet spor ayakkabısı, 144 futbol, 96 voleybol ve basketbol formaları, 2 bin adet basketbol topu, 2 bin voleybol topu ve 2 bin 500 adet futbol topu dağıttıklarını aktardı.

Taşkın, önümüzdeki süreçte de amatör spor kulüplerine desteklerini devam edeceğini belirterek, "Zaman zaman yaptığımız ayni yardımlarla birlikte nakdi olarak Siirt'imizdeki bu yıl içinde amatör spor kulüplerine yaklaşık 700 bin lira değerinde katkı sağladık. 17 adet semt sahası yapımı gerçekleştirildi. Tenis kortu çok amaçlı basketbol voleybol ve halı saha yapımı gerçekleştirildi. Bundan sonrada katkılarımız devam edecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından spor malzemeleri dağıtıldı. Düzenlenen törene Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Siirt İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mirza Tetik ve amatör spor kulüpleri yöneticileri ve öğrenciler katıldı.