Belediyemizden Taziye Evlerine Ücretsiz Yemek

7 Ocak 2019 Pazartesi 11:26:37

“Doğumdan Ölüme Kadar” hizmetinizdeyiz sloganıyla vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaç edinen Belediyemiz yakınlarını kaybeden vatandaşlara ulaşımdan, yemek ikramına kadar pek çok alanda hizmet veriyor.

Hayatını kaybeden vatandaşların ölüm hususundaki tüm işlemlerini üstelen gerek gasil, kefenleme, defin kazma, görevli imam, cenaze nakil ile taziye evlerine baş sağlığına gelen vatandaşlara çay ve şekerine kadar ikramlar veren Belediyemiz bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla yakınlarını kaybeden ailelere ilk gün yemek servisi yaparak taziye sahiplerini zor günlerinde yalnız bırakmıyor. Siirt Belediyesi yemek ikramında da bulunarak vatandaşların acılı günlerinde sıkıntılarının azalmasına katkıda bulunuyor. Yemekler sıcak ve ambalajlı olarak taziye evlerine götürülüyor.

Park Bahçe ve Mezarlıklar Müdürlüğümüzden yapılan açıklamada; Belediyemiz tarafından hayatını vatandaşlarımızın cenaze nakil işleminden, kefenlemesine, görevli imamından, çay ve şekerine kadar birçok hizmet vermeye başlamıştık. Bu kapsamda Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla taziye evlerine yemek ikramına da başlamış bulunmaktayız. Belediyemiz tarafından taziye evlerine ilk gün ki öğle yemeğini gönderiyoruz. Hijyenik bir ortamda yemek firması yetkilisi ve belediyemizin görevlendirmiş olduğu personel ile birlikte özel ambalajlarda hazırlanmış kutularda yemek ikramı yapılıyor. Bu şekilde yakınını kaybeden ailelerin bütçelerine katkıda bulunuyoruz" denildi.