Siski’den Su Arızası İle İlgili Açıklama

15 Ocak 2019 Salı 14:17:58

Siirt merkez olmak üzere Kurtalan, Tillo, Baykan İlçeleri ile Gökçebağ, Kayabağlar ve Atabağı Beldelerinin İçme Suyunu karşıladığı Hizan İçme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle Siski Müdürlüğümüz Ekipleri arızayı gidermek için yoğun mesai harcıyor.

İlimiz merkez, ilçe ve beldelerine su akışının sağladığı Hizan İçme suyu hattında meydana gelen arızaya müdahale eden Siski Müdürlüğümüz arızanın giderilmesi için hummalı bir çalışma başlattı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler arızanın bitme aşamasına geldiğini belirtiler.

Belediyemiz SİSKİ Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlimizin yanı sıra Kurtalan, Tillo ilçeleri ile Gökçebağ, Kayabağlar ve Atabağı beldelerinin içme suyunu karşıladığı Hizan İçme suyu boru hattında arıza meydana geldi. İki gündür Belediyemiz İş makineleri ve personelimiz ile yoğun bir çalışmayla hizan hattında meydana gelen arıza, bir noktada giderildikten sonra hatta su verme aşamasına geldik."

Siski Müdürlüğümüz, bugün geç saatlere kadar arızanın giderilip Siirt Merkez ilçe ve beldelere su verilme işlemine başlanılacağı belirtildi.