Çölyak Paketleri Dağıtımı Devam Ediyor

16 Ocak 2019 Çarşamba 14:13:24

Belediyemiz Çölyak hastalarına ihtiyaç duydukları temel gıda maddelerinin teminini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemiz tarafından toplam 840 koli çölyak paketi dağıtıldı.

Belediyemiz il genelinde yaşayan çölyak hastaları için içerisinde çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu glutensiz gıda kolilerini 112 vatandaşa dağıttı. Her ay düzenli olarak gıda kolilerinin dağıtımı yapılmakta olup, Şuana kadar Belediyemiz tarafından 840 koli çölyak paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Belediyemiz Başkan Yardımcısı V. Ali Aytek ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür V. İrfan Tekin tarafından Çölyak hastası vatandaşlara gıda kolilerin dağıtımı yapılıp, yardımların devam edeceği de belirtildi.