Caddeler ve Kaldırımlar Tazyikli Su İle Yıkanıyor

11 Şubat 2019 Pazartesi 09:25:22

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki Cadde ve Sokakları tazyikli su ile yıkıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince tazyikli suyla temizlenen sokak ve caddeler, biriken toz, toprak ve çamurdan da arındırılmış oluyor. Vatandaşı toz, çamurdan uzak temiz ve sağlıklı bir ortam sunmaya çalışan Belediyemiz, İlimiz genelinde Belediyemizin sorumluluğun da olan ana arterler, cadde ve sokaklar tazyikli suyla yıkanıyor. Bu kapsamda Mahallelerde Temizlik çalışması yapılarak ardından basınçlı suyla yıkandı.

Kent genelindeki temizlik çalışmaları kapsamında yaşanabilecek sıkıntıları vatandaşların mutlaka 444 56 25 ile 185 nolu numaradan veya 0 (535) 016 05 44 WhatshApp iletişim hattından Belediyemize bildirmelerini isteyen Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehir temizliğinin periyodik olarak sağlanması için çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.