Pet Şişeyi Getir Bez Çantayı Al

22 Şubat 2019 Cuma 10:16:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın öncülüğünde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ne Belediyemiz tam destek veriyor. Kampanyada doğaya zarar vermemek ve doğayı korumak adına 5 pet şişe getirene bir bez çanta hediye ediliyor.

Belediyemiz çöp, yol, su, yeşil alan, sosyal yaşam, toplu taşıma, kültür ve sanat gibi birçok alanda hayata geçirilen hizmetlere her gün bir yenisini ekliyor. Sıfır Atık Projesine destek veren Belediyemiz daha önce şehrin belirli yerlerine yerleştirilen Atık Getirme Merkezleri kurulumunu yapmıştı. Bu kapsamda Sıfır Atık Projesi çalışmalarına devam eden Belediyemiz "Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi" uygulamaya başladı.Gelecek için Geri Dönüşüm Başlıyor Projesi kapsamda başlatılan kampanya ile 5 Pet şişe ile Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğüne gelen duyarlı vatandaşlar bez çantalarını alıyorlar.

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen "Sıfır Atık Projesi"ne destek vermek için ve aynı zamanda geri dönüşümün hassasiyetine dikkat çekmek maksadıyla böyle bir kampanyaya imza attıklarını söyledi. Siirtlilerden, projeye destek beklediğini belirten Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, "5 pet şişe ile siz de geri dönüşümü başlatabilir, bez çanta hediyemizle geleceğe katkıda bulunabilirsiniz. Pet şişelerinizi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze teslim ederek, bez çanta hediyenizi alabilirsiniz.

Bu şekilde hem geri dönüşüme katkı sağlayacağız hem de hemşehrilerimize, günlük kullanım malzemesi haline gelen bez çantaları ulaştırmış olacağız" dedi.