Belediyemiz Kafelere Denetim Düzenlendi

3 Temmuz 2017 Pazartesi 16:39:01

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından ilimizde faaliyet gösteren kafeteryalara denetim düzenlendi.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince İşyerlerinde yapılan denetimlerde, İşyeri açma ve Çalışma Ruhsatları, temizlik, tarihi geçmiş gıda maddeleri ve hijyen içerisinde hizmet verilip verilmediği kontrol edildi. Yapılan denetimlerde görülen eksiklikler işyeri sahibine tebliğ edildi.

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte gıdalarda meydana gelebilecek bozulmalara karşı dikkatli olunması konusunda bilgilendirme yapan ekipler, fiyat listesi olmayan işletmelere 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 12. maddesi gereği uyararak tebligat düzenledi. Verilen süre içerisinde eksiklerini gidermeyen işyeri sahipleri hakkında yasal işlem yapılacağı kendilerine bildirildi.

Yapılan denetimlerin belli zaman aralıkları ile tekrarlanacağını bildiren ekipler, ilimizde farklı sektörlerdeki işyerlerini de denetleyeceklerini belirttiler.