Çiçeklendirme Çalışmaları Devam Ediyor

4 Temmuz 2017 Salı 14:21:45

Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla ilimize estetik bir kimlik kazandıran Belediyemiz yazlık çiçeklendirme çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kışın olduğu gibi yaz mevsiminde de binlerce mevsimlik çiçeği toprakla buluşturmaya devam ediyor. Kentin dört bir yanında çiçek dikimine yaz-kış devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri, park, bahçe, kavşak, meydan ve yol kenarlarını rengarenk çiçeklerle süslemeye başladı.

Mevsimlik çiçek ekimlerinin yanı sıra rengarenk çiçeklerle kentimizin bambaşka bir görünüm kazanmasını sağlanıyor. Mevsimlik çiçek dikimi çalışmaları ile Siirt’te yeşil alan miktarı her geçen gün artmaya devam ederken, vatandaşlar oluşturulan görsel güzelliği beğeniyle izliyor. Çiçekler, hem hoş kokuları hem de görüntüleriyle halkın büyük beğenisini kazanarak, ilde güzel bir atmosfer yaşatıyor.