Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

4 Temmuz 2017 Salı 15:56:35

Asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaparak başlayan Belediyemiz ekipleri sıcak havada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde bu yıl 65 bin ton asfalt kullanarak bozuk ve yeni açılacak yolları daha modern hale getirmeyi planlıyor.

Çalışmalar kapsamında sıcak asfalt çalışması Barış Mahallesi Yeni Adliye binası önünde devam ediyor. Türkiye genelinde çöl sıcaklarının görüldüğü şu günlerde kentte yer alan sokakları asfaltsız bırakmamak için çalışmalarına devam eden Belediyemiz, daha önce zemin sıkıştırma işlemleri gerçekleştirilen çift yönlü caddede,  asfalt serim çalışmalarına başladı.

Barış Mahallesi Adliye binası önünde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekilimiz Ceyhun Dilşad Taşkın, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri kısa sürede caddedeki çalışmaların tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını belirttiler.